Home / Dieren / Kledingbank Dieren extra open

Kledingbank Dieren extra open

DIEREN – Vanwege de grote hoeveelheid zomerkleding is de kledingbank Dieren naast de normale vrijdagen extra open op zaterdag 17 en 24 augustus, ook van 10.30 tot 14.30 uur. De kledingbank hoopt hiermee ruimte te krijgen voor de wintercollectie en wil zo ook een groter bereik krijgen. Bezitters van de Gelrepas, voor mensen met een minimum inkomen, kunnen vijf kledingstukken gratis meenemen. Voor anderen worden richtprijzen gehanteerd onder het motto: wie meer te besteden heeft, mag ook meer betalen. Alle opbrengsten worden gebruikt voor het werk van Stichting Mensen in de bijstand. De kledingbank is gevestigd in de kelder van het inloophuis aan de Spoorstraat 51 in Dieren.

E-mail. n.visser@pkn.nl
Tel. 06 – 15149270
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.