Olaf Prinsen opent zomerexpositie

HOENDERLOO – Met het schilderen van een aantal oranje bloemen opende wethouder Olaf Prinsen de Zomerexpositie van de Kleine Academie in ’t Dorpshuus van Hoenderloo. Het thema van dit jaar is de troonswisseling.

Op de expositie zijn meerder schilderijen te bezichtigen die de troonswisseling als onderwerp heeft. Op de openingsavond werd door de exposanten een groepswerk geschilderd, ook met dit thema. In de komende weken wordt dit stuk tijdens de openingstijden afgemaakt.
Wethouder Prinsen leverde aan dit werk ook een bijdrage bij de opening. Daarna hield hij een korte, maar originele speech, waarbij veel gelachen werd. Ook mocht Prinsen de Talensprijzen uitreiken. De themaprijs was voor het werk De Troonswisseling in acryl van Rob Schilder. De eerste prijs werd gewonnen door Floortje van der Heijden met de pastel In Afwachting. De Japanner, een werk in inkt van Marion Amsen, won de tweede prijs. De derde prijs was voor Lotje Bongers met Floriade in acryl.
De zomerexpositie is nog te zien tot en met zondag 25 augustus en wordt dan afgesloten met een gezellige open dag. Bezoek is welkom op woensdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.00 uur en op woensdagavond tot 21.00 uur. ’t Dorpshuus in Hoenderloo is te vinden aan de Paalbergweg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.