Wie is de sterkste?

VELP – Jongetjes renden zich in het zweet, donderdag op de Overtuin, tijdens de vierde en laatste Velleper Dondredag van het seizoen. Aan een elastiek gebonden probeerden ze zo vér mogelijk een blokje op een opblaasbaan te plaatsen, trachtten ze zo lang mogelijk aan de pijpen van een spijkerberoek te blijven hangen en deden ze een dappere poging in een pak van klittenband aan een wand te blijven plakken. Het motto was dan ook: Wie is de sterkste? Dat thema bleef overigens beperkt tot de Overtuin. De rest van de Velleper Donderdag was net als de voorgaande edities; een mix van braderiekramen, kinderattracties, terrasjes en een keur aan langs de kramen slenterende mensen van allerlei pluimage. Het trekt nog steeds heel veel bezoekers naar het centrum van Velp, maar er lag toch ook een beetje een matte deken over het evenement die niet alleen toe te schrijven vals aan de soms tropische temperaturen. “In het verleden waren er meer trekkers om de afwisseling te benadrukken tussen de vier donderdagen”, aldus een standhouder die al vele jaren present is in Velp. “Het thema zou wat meer uitgedragen moeten worden en niet beperkt blijven tot de Overtuin alleen. En ik heb verschillende collega’s gesproken die die mening delen.”
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.