Home / Doesburg / VakantieBieb in de Achterhoek een groot succes

VakantieBieb in de Achterhoek een groot succes

REGIO – De VakantieBieb, een gratis app van de Bibliotheek met ruim 50 mooie e-books voor op vakantie, is een groot succes. Binnen een maand hebben zich meer dan 90.000 mensen van onder andere de bibliotheek in Doesburg geregistreerd en er zijn 400.000 e-books gedownload.

De 5 meest gedownloade boeken zijn: Zes Jaar van Harlan Coben; De vergeten brief van Kate Morton; Trash van Andy Mulligan; Onder de Ombu-Boom van Santa Montefiore en De Killing van David Hewson. Ook veel belangstelling is er voor Facebook, Cel, Villa Betty, Doof en Brieven uit Londen.

De e-books zijn nog te lezen tot 1 september 2013. In de herfst en rond kerst komt er een nieuwe selectie e-books beschikbaar, die vier weken te lezen zullen zijn.

VakantieBieb is een kadootje van de Bibliotheek. Het gaat om een app met een selectie van populaire boeken voor op vakantie. Het aanbod gaat van spannende thrillers tot goede kinderboeken. De app is te vinden in de App Store en Google Play Store en zo te downloaden op je tablet of smartphone. Vervolgens kies je een aantal e-books die je wilt ophalen, deze komen beschikbaar via de app. Een internetverbinding voor het lezen van deze e-books is vervolgens niet meer nodig!

Kijk op www.vakantiebieb.nl/ of op www.bibliotheekwestachterhoek
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.