Home / Loenen / Loenens Zwembad blij met gift

Loenens Zwembad blij met gift

LOENEN – Het Loenense team van Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland is dinsdag op bezoek geweest in het Zwembad Molenallee. Coach Henny Rissewijck had voor bedrijfsleider (badmeester) Geert ten Brink een leuke cheque in petto. Met de deelname aan de Gelderse competitie van de omroep was namelijk een aardig bedrag verdiend. Met de uitzending werd 900 euro gescoord. De Dorpsraad Loenen verdubbelde dit bedrag als waardering voor de grote inzet om Loenen te promoten. Daarbij kwam nog 200 euro van een anonieme gever die hierbij aanwezig was en van mening was dat het Loenense team het bijzonder goed had gedaan. Een extra centje kwam nog van de opbrengst van de mini-waterval die speciaal voor dit doel was gemaakt en de verkoop van de Leugenbank die 100 euro opbracht. Deze bank komt in De Brink te staan. Tesamen werd dit een bedrag van 2250 euro. Op het zwembad waren bedrijfsleider Geert ten Brinke en toezichthouder Esther Kelder aanwezig. Zij waren bijzonder verguld met deze fraaie gift die op het zwembad een goede bestemming gaat krijgen.
Coach Henny Rissewijck liet weten dat het team het programma met heel veel plezier heeft gedaan. Als er in de komende jaren weer een verzoek wordt gedaan van Omroep Gelderland dat gaat het team volmondig JA zeggen.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.