Home / Dieren / Kings and Queens bij Madierodam

Kings and Queens bij Madierodam

DIEREN – Het Nieuwland in Dieren aan de Admiraal Helfrichlaan was de laatste week van de vakantie terrein van vakantiekamp Madierodam. De hutten, die voornamelijk door ouders en begeleiders in elkaar getimmerd waren, stonden allemaal in het teken van Kings and Queens. De 260 kinderen die meededen vermaakten zich de hele week met diverse workshops, spelletjes en hutten bouwen. Dinsdag bracht burgemeester Petra van Wingerden ook nog een bezoekje aan het kamp en nam uiteraard voor iedereen een lekker verkoelend ijsje mee. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.