Brummense ingesloten na verzet bij aanhouding voor winkeldiefstal

ZUTPHEN / BRUMMEN – Een 56-jarige Brummense heeft maandagmiddag winkelpersoneel aan de Overwelving geslagen, nadat zij betrap was op winkeldiefstal. Zij probeerde aan haar aanhouding te ontkomen. De Brummense werd even na 16.00 uur betrapt op de diefstal van diverse kledingstukken bij C&A. Toen ze de winkel verliet, werd zij door winkelpersoneel aangesproken. De vrouw probeerde op de fiets weg te komen. Toen men dit wilde voorkomen, begon de vrouw te meppen. Gelukkig hielp een getuige bij de aanhouding van de verdachte. Zij is door de gewaarschuwde politie meegenomen. De medewerksters raakten licht gewond en hebben zich onder doktersbehandeling gesteld. Vanwege het geweld is de vrouw in verzekering gesteld en de officier van justitie bepaalt het verdere vervolg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.