Home / Dieren / Lessen Shaolin Kempo Black dragon

Lessen Shaolin Kempo Black dragon

DIEREN – Shaolin Kempo is een Chinese zelfverdedigingssport die in de jaren 50 vanuit Indonesië in Nederland werd geïntroduceerd. De vechtsport levert een grote bijdrage aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfrespect. Vanaf 4 september wordt er van 20.00 tot 22.00 uur getraind aan de Huygenslaan 44 in Dieren. Belangstellenden mogen twee maal gratis deelnemen. Daarna geldt een contributie van 15 euro per maand. De minimumleeftijd voor deelname is twaalf jaar.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.