Home / Bronkhorst / Vrouw gewond bij aanrijding, bromfietser gezocht

Vrouw gewond bij aanrijding, bromfietser gezocht

BRUMMEN – Donderdagavond 1 augustus raakte een 58-jarige vrouw uit Warnsveld gewond bij een aanrijding met een bromfietser. De bromfietser reed door, zonder hulp te verlenen of zijn/haar identiteit bekend te maken. Daarom is de politie nu alsnog op zoek naar deze bromfietser. Hij of zij en eventuele getuigen, worden verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844.

Het ongeval gebeurde omstreeks 22.30 uur op de Zutphensestraat in Brummen. De vrouw fietste daar samen met haar man, toen zij werden ingehaald door een bromfietser. Deze schampte de 58-jarige vrouw. Zij kwam hierbij ten val en raakte gewond. In het ziekenhuis bleek dat dat haar bekken op enkele plaatsen is gebroken.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.