Wijnhandel Appeldoorn genomineerd als Slijterij van het Jaar

VELP – Het zijn spannende weken voor Arnoud Appeldoorn van Wijnhandel & klassieke slijterij Appeldoorn. De drankenspeciaalzaak in Velp heeft wederom een nominatie veroverd voor de titel Slijterij van het Jaar. De afgelopen weken zijn experts in ondernemerschap het land in getrokken om zelfstandige slijters te beoordelen op vakkennis, assortiment, gastvrijheid en service, kortom: klantgericht ondernemerschap.

Uit rond de honderd potentiële kandidaten heeft het panel van deskundigen tien specialisten geselecteerd die genomineerd zijn voor de eervolle titel.

Onderzoek toont aan dat een goed glas wijn, bier of gedistilleerd bijdraagt aan geestelijk en lichamelijk welzijn, mits natuurlijk verstandig en met mate genoten. De goede slijter weet daar alles van, en heeft een grote variatie aan mooie dranken in de winkel waarvan het goed genieten is.
De titel Slijterij van het Jaar heeft groot prestige in de Nederlandse drankendetailhandel. Hoofddoel van het concours is vooral de veelzijdige kwaliteit van de slijtersbranche in de schijnwerpers te zetten. Om tot een ‘long list’ van onderscheidende slijters te komen, voert de organisatie een peiling uit onder de mensen uit het vak die met grote regelmaat in contact staan met de ondernemers in de drankendetailhandel. De tien genomineerden op de ‘short list’ worden bezocht en kritisch beoordeeld op punten als verzorgingsgebied, uiterlijk van de zaak, entree, winkelinrichting, klantbenadering, personeel en assortiment.
De zorvuldige en strenge selectieprocedure maakt het voor de ondernemer een grote eer de titel te behalen. Begin september wordt op de vakbeurs Dranken Pakket Expo in Houten bekendgemaakt wie zich Slijterij van het Jaar 2013 mag noemen. Alleen al de nominatie is een erkenning voor het succes van de ondernemer.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.