Home / Dieren / Kleedjesmarkt tijdens Zomerfeest aan de IJssel

Kleedjesmarkt tijdens Zomerfeest aan de IJssel

DIEREN – Tijdens het Zomerfeest aan de IJssel, is op zaterdag 17 augustus een kleedjesmarkt voor de kinderen, waar de jeugd gratis aan deel mag nemen. De kleedjesmarkt vindt tegelijkertijd plaats met de curiosamarkt op het Marktplein in Dieren-Zuid en is van 11.00 uur tot 16.00 uur.

De kinderen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar lianne.overgoor@gmail.com.

Het 3-daagse evenement begint op 15 augustus, rond 21.00 uur zodra het schemerig wordt, met de film De Marathon. Vrijdagavond zijn er twee podia waar een soulband speelt en dj’s draaien. Op zaterdag overdag is een familiedag georganiseerd. Er is een curiosamarkt, kleedjesmarkt voor de kinderen, workshops voor kinderen met o.a. dansen en verdedigingssporten en een circusschool waar de kinderen actief aan deel kunnen nemen. Op het podium is zaterdag overdag een doorlopend programma van regionale bands te horen. Zaterdagavond is er een top-40 band en zijn er weer dj’s om het weekend feestend af te sluiten.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.