Geslaagd Weltevreden tennistoernooi

EERBEEK – Van 29 juli tot en met 4 augustus werd door Tennis Club Eerbeek het 21ste Open tennistoernooi gehouden. Evenals vorig jaar was Juwelier Weltevreden uit Eerbeek de hoofdsponsor en waren Autobedrijf Wim Mulder, Drukkerij Willems en Intersport Jonker de subsponsors.

Door de grote belangstelling werd ook dit jaar het maximum aantal inschrijvingen overschreden en moesten liefhebbers op de wachtlijst worden gezet.
Maandagmiddag om half vijf begonnen de eersten van de 240 deelnemers met de eerste van de 272 te spelen partijen. Ook dit jaar kwamen de deelnemers van alle kanten van Nederland, namelijk uit Apeldoorn, Dieren, Loenen, Eerbeek natuurlijk, maar ook uit Purmerend en Utrecht. Na een week van leuke partijen met veel Supertiebreaks, competitie en afzien kwam zondag 4 augustus de finaledag met volgende winnaars.

Bij de DD 8 55+ werden Joke Böhm/Marianne van Merrebach eerste, bij de HD 8 55+, Jansen/ Henk Noppert, bij de HE 8 55+ Hans Lobenstein, bij de GD 8 35+ Gery Mensink-Voorhorst/Henk Noppert, bij de DE 8 35+ Trudy van Luttikhuizen, bij de HE 8 35+ Richard van Kampen, bij de GD 7 55+ Ria van Zwieten-Maat/Henny van den Broek, bij de DD 7 55+ Jansje Verbeek-Alberts/Ria van Zwieten-Maat, bij de HD 7 55+ Engel Berends/Hans Ruegebrink, bij de GD 7 35+ Adi Verkerk/Mark Jonkhoff, bij de DD 7 35+ Ingeborg Hooijmaaijer/Jolanda Rutgers, bij de HD 7 35+ Ronald Blom/Rob Harmsen, bij de DE 7 35+ Marjolein ten Veen, bij de HE 7 35+ André Lensink, bij de GD 6 25+ Marieke Budding/ René van Amsterdam, bij de DD 6 25+ Grada Asta-Peelen/Gerrie Willems-Schotpoort, bij de HD 6 25+ Jp Wijgman/Mark van Zijtveld, bij de DE 6 25+ Marieke Budding, bij de HE 6 25+ Valentijn Weijn, bij de GD 5 25+ Mischa Aniba/Erik Brinkman, bij de DD 5 25+ Mischa Aniba/Eline Schotpoort, bij de DE 5 25+ Nienke van Hulst, bij de HE 5 25+ Alex Drost, bij de HD 5 25+ Nico Brouwer/Danny de Harder.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.