Home / Dieren / Zomerkamp Welpen

Zomerkamp Welpen

DIEREN – Bij de Isala II welpen van Scouting Dieren staan activiteiten en spelen in de natuur hoog in het vaandel. De welpen hebben een heel seizoen gewacht op het zomerkamp. Afgelopen week was het eindelijk zover! Op een mooie locatie in Nistelrode werd de hele week gevuld met leuke activiteiten, met thema Beachclub. Er moesten opdrachten uitgevoerd worden bij recreatieplassen, natuurgebieden en een prachtig kasteel! Helaas probeerde meestersmokkelaar Gradus Graaijer elke opdracht door de war te sturen! Gelukkig hebben de welpen alle opdrachten goed kunnen uitvoeren. Na een actieve en vermoeiende week waren de welpen klaar voor de zomervakantie en in september een nieuw seizoen Scouting. Mocht u meer willen weten over de Isala II welpen van Scouting Dieren, kijk dan op www.scoutingdieren.nl.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.