Ponyviertal Loenermarkruiters Regio Kampioen

LOENEN / Afgelopen zaterdag, 3 augustus werden in Ruurlo de Regio Kampioenschappen voor pony’s gehouden. Het ponyviertal van de Loenermarkruiters wist hier een uitzonderlijke prestatie neer te zetten door met een riante voorsprong op de nummer twee de kampioenstitel binnen te halen.
Het viertal, onder leiding van instructrice Ellen Treep, en bestaande uit Vera van der Sluis met Senna, Lea Verspuy met Scooby Doo, Tirza Kuipers met Dream en Inge van der Sluis met Brownie reed een flitsende proef die door beide juryleden met een puntentotaal van 314 punten beoordeeld werd. Extra bijzonder was deze overwinning omdat het in de geschiedenis van de Loenermarkruiters niet eerder voorgekomen is dat een viertal Regio Kampioen wist te worden. De vier dames verdienden door hun overwinning een ticket voor de Nederlandse Kampioenschappen die op 31 augustus in Ermelo gehouden worden.
Individueel werd er ook goed gepresteerd door de leden van de Loenermarkruiters. Uitblinker hierbij was Vera van Verre die met twee pony’s uitzonderlijk goed presteerde in de hoogste klassen dressuur. Met haar pony Celeste wist zij een prachtige derde plek te veroveren in de Z2 dressuur cat. D/E. Met haar pony Equiwi’s Winston Special die ze afgelopen winter nog naar de 2e plaats reed in de M1 op de indoor kampioenschappen, behaalde zij het reservekampioenschap in de Z1 dressuur cat. D/E. Hierdoor mag zij met beide pony’s deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen.
In de M dressuur eindigde Anne van Verre met haar pony Voltaire op een vijfde plek en eindigde Vera van der Sluis met Senna op de derde plek. Hiermee staat zij reserve voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen.
Tirza Kuiper met Dream debuteerde op dit kampioenschap en eindigde op een mooie 8e plaats in de B dressuur cat. B, evenals debutante Lea Verspuy die in de L dressuur cat. B ook op een prima 8e plek eindigde in een sterk deelnemersveld.
De Nederlandse kampioenschappen worden op 31 augustus in Ermelo gehouden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.