Home / Eerbeek / Bente Mulder naar Nederlandse Kampioenschappen springen

Bente Mulder naar Nederlandse Kampioenschappen springen

EERBEEK / Prachtig weer en mooie paardensport tijdens de Regio Kampioenschappen van de provincies Gelderland en Flevoland.
Voor HSV de Veluwezoom uit Eerbeek een geslaagde dag. Bente Mulder en Diva B slaagden erin zich te kwalificeren voor de Nederlandse Kampioenschappen L springen. Daarnaast eindigde het viertal onder leiding van Dora te Bokkel op een mooie derde plaats. Anne van ‘Land, Bowien Voskamp , Quinty Hillebrand, Marlou Rutten en Gabrielle Bouwhuis slaagden erin de pony’s keurig door de ring te sturen.
Lisa Tervoort en Montana Hillebrand eindigden in de Z1 en M2 op een 8 ste plaats met beiden scores boven de 60 %. Marlou Rutten en Sytse kwamen in de L2 aan de start .Dit duo scoorde eveneens ruim 60 % en dat was voldoende voor een 15e plaats. Voor Celeste Vacirca in het B springen een weigering met Saffina. Ook Quinty en Bowien kijken terug op een mooie dag maar vielen buiten de prijzen.
De dag eindigde met een gezellige barbecue met alle supporters in de schaduw van twee party tenten.

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.