Home / Beekbergen / Uniek wonen op de Veluwe

Uniek wonen op de Veluwe

BEEKBERGEN – na een strijd van bijna tien jaar wordt de drom van Mieke van Tergouw en haar zus Marjan Greveling Van Tergouw waarheid. De laatste vergunning is binnen waardoor de ondernemende familie eindelijk kan beginnen met de bouw van het unieke en exclusieve Landgoed Riant aan de rand van de Veluwe in Beekbergen. Het Landgoed Riant omvat elf luxe villa’s, twintig appartementen, een hotelaccommodatie, een restaurant en een paardensportaccommodatie.

www.landgoedriant.nl

 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.