Oda neemt afscheid van Nijntje

LAAG-KEPPEL – Leidster Oda van kinderdagverblijf Nijntje in Laag-Keppel gaat met pensioen. Ze was elf jaar werkzaam op Nijntje en dan gaat zo’n afscheid natuurlijk niet ongemerkt voorbij. Haar collega’s, de kinderen en hun ouders hadden een fijn tuinfeest voorbereid.

Oda en haar man werden voor dit feest opgehaald met paard en wagen en naar Nijntje gebracht. Hier stonden de kinderen, leidsters en ouders op haar te wachten. Zij vormden een erehaag, waardoor Oda de tuin in mocht. De tuin was versierd met vrolijke decoraties en er stond een uitgebreid hapjesbuffet klaar, verzorgd door vele ouders.
Een clown die allerlei grapjes maakte, zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens dit voor Oda toch best emotionele moment. Daarom moest de clown af en toe ook even een traantje van Oda’s wang af deppen. Vooral tijdens het zingen van het speciaal door de collega-leidsters gemaakte en met de kinderen ingestudeerde afscheidslied, waarna iedereen een ballon met een afscheidsgroet eraan de lucht in liet gaan, en tijdens een afscheidsspeech moest de zakdoek van de clown er soms even aan te pas komen, zoals op de foto goed te zien is.
Verder genoot Oda volop van alle persoonlijke cadeautjes die ze van de kinderen ontving. Zij brachten namelijk allemaal een lekker flesje wijn mee waarop ze samen met mama of papa een zelf versierd etiket hadden geplakt. Natuurlijk werd Oda ook door haar collega’s verrast met een persoonlijk cadeau. Na vele handjes te hebben geschud en van veel grote en kleine mensen afscheid te hebben genomen, vertrok Oda aan het einde van de middag met een auto vol cadeaus en mooie herinneringen huiswaarts, waar ze mag gaan genieten van haar vrije tijd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.