Home / Dieren / 10.000ste Passagier Buurtbus

10.000ste Passagier Buurtbus

DIEREN – Op 12 december 2011 is de buurtbus Spankeren-Dieren (DDSD) gaan rijden, met als voorwaarde, dat in de proeftijd van twee jaar gemiddeld 400 passagiers per maand gehaald moest worden. Nu, met nog enkele maanden te gaan, zit BBSD daar ruimschoots boven, zo om en om de 500 passagiers per maand. Reden voor de Stadsregio en Connexxion, de buurtbus voor de komende tien jaar in de concessie op te nemen. Op 1 augustus mocht de bus haar 10.000ste passagier begroeten. Uit handen van voorzitter Albert Pirenc ontving deze passagier een bos bloemen. De 10.000ste was Folkert Jan Wijnstra uit Almelo, die samen met zijn zoontje Jelte de Spelerij gingen bezoeken.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.