Home / Dieren / Voorbereidingen tweede editie Stenfert Zomerfeest in volle gang

Voorbereidingen tweede editie Stenfert Zomerfeest in volle gang

DIEREN – De activiteitencommissie van buurtvereniging Stenfert in Dieren is druk bezig met de voorbereidingen van de tweede editie van het Zomerfeest, op 21 september in de Van der Duyn van Maasdamstraat. Centraal staat de rommelmarkt waar buurtbewoners en andere belangstellenden hun koopwaar kunnen aanprijzen. Ook is er een ontmoetingsplein, onder het genot van een kop koffie of thee kan men met elkaar kennismaken. Voor de sportieveling is er in ieder geval een springkussen en een rodeostier. De organisatie zoekt nu vooral mensen die een kraam willen huren voor 25 euro of een kavel voor 10 euro. Leden van de buurtvereniging krijgen 5 euro korting. De opbrengst komt ten goede aan kinder- en volwassen activiteiten. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Martin Miechels via e-mail. activiteiten@buurtvereniging-stenfert.nl of tel. 06 – 30372795.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.