Britney reikt cheque uit!

DIEREN – De twaalfjarige Britney Jurriëns uit Dieren heeft de Nijmeegse vierdaagse weer helemaal uitgelopen, dit jaar deed ze dat voor de chronische longziekte PCD. Vier dagen lang liep ze maar liefst 40 kilometer.

 

Onlangs ging ze naar het VUMC in Amsterdam om een cheque uit te reiken aan een mevrouw die onderzoek doet naar deze ziekte.  "Het was erg gezellig en heb een rondleiding in de kinderstad gekregen. We mochten daar ook nog even spelen. Ze hadden daar een Barbie hoek en dieren van plastic al dat soort dingen maar ze hadden ook een chill hoek, radio studio, een stuk van een vliegtuig, een race wagen, een Ajax hoek waar je voetbal kan kijken, een Wii, een piano, een glijbaan, een mini kampeerplaats, een lachspiegel, een computerhoek, een computer waar je foto’s op kan bewerken, een huiskamer waar je ouders even kunnen zitten, maar ze hebben ook tv’s een stuk of 5 daar kan je je favoriete zender kijken met een koptelefoon op.
Het was erg zielig maar ook fijn dat ik die kinderen blij heb zien spelen dat ze even niet nadenken wat voor een vervelende ziekte hebben", aldus Britney.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.