Stichting Goede Doelen Shop op Loenense Paardenmarkt

LOENEN – Gerda Slijkhuis en haar vrijwilligers van de Stichting Goede Doelen en de familie Schijff zijn op maandag 5 augustus present op de Loenense Pony- en paardenjaarmarkt. Zij staan op de markt met een verkoopplek op de inritten van de woningen De Kempe 8 en De Kempe 10, met zelf gemaakte kleding en leuke spulletjes.

De opbrengst gaat naar de weeskinderen in Cambodja waar het Loenense echtpaar Wilco en Frida Schijff werkzaam zijn.

De vrouwen verkopen kinderkleding die zij zelf hebben gemaakt in het atelier bij Gerda Slijkhuis in Ugchelen. Zij krijgt veel nieuwe materialen om er iets leuks van te maken.
De stichting steunt jaarlijks een goed doel. Tot nu toe hebben al veel doelen een donatie gekregen van de stichting. Gerda Slijkhuis staat met haar vrijwilligsters op markten en braderiën. Als het weer meewerkt is de verkoop meestal goed.
De stichting steunt graag het vrijwilligerswerk van Wilco en Frida Schijff in Cambodja. De vrouwen willen het echtpaar steunen bij hun goede werk voor de arme kinderen. Cambodja is een zeer arm land in Zuid-Oost Azië. Eind jaren zeventig woedde er in Cambodja een verschrikkelijke oorlog waarbij twee miljoen mensen werden vermoord of uitgehongerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.