Home / Dieren / Poging tot brandstichting

Poging tot brandstichting

DIEREN – Een woning aan de Prins Hendrikstraat in Dieren, heeft men donderdagavond in de brand willen steken. De overburen hoorde een harde knal en toen ze gingen kijken waar het lawaai vandaan kwam, zag men de leegstaande woning aan de overkant van de straat in brand staan. De snel geallarmeerde brandweer schaalde direct op, maar het bleef door snel ingrijpen alleen bij brandschade aan de voorgevel rond de voordeur. Het huis stond al wel vol rook. De politie is direct een onderzoek gestart – foto: Martin de Jongh

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.