Jonge Dierenaren aangehouden na inbraak

DIEREN – De politie heeft in de vroege ochtend van woensdag 31 juli in Dieren vier jongeren uit die plaats aangehouden na een inbraak in een winkel. De vier werden vrijwel op heterdaad gepakt.

Rond vijf uur in de ochtend meldde een getuige verdachte geluiden bij een winkel aan het Callunaplein in Dieren. Bij de komst van de agenten bleken de daders te zijn gevlucht. Op de Van Hogendorpstraat zagen agenten de vier Dierenaren, die aan het door de getuige opgegeven signalement bleken te voldoen. Bij een winkel aan het Callunaplein werd inbraakschade geconstateerd. De vier Dierenaren, drie van 16 en een van 26 jaar, zitten vast voor onderzoek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.