Home / Rheden / Superhelden timmeren erop los

Superhelden timmeren erop los

RHEDEN – Tik, tik, tik, tik, tik! Je hoorde het vorige week al van een afstandje; het getik van de 280 kinderen die druk bezig waren een hut te bouwen. Rhevak vond dit jaar weer plaats op het oude vertrouwde terrein achter de voetbalvelden van vv Worth-Rheden. Op de tweede dag, de koelste dag van de week, werden de kinderen verrast door burgemeester Petra van Wingerden met een lekker waterijsje. “Ik vind het geweldig om te zien dat zoveel kinderen zich dankzij deze organisatie in hun eigen dorp kunnen vermaken. Natuurlijk dankzij de vele vrijwilligers, die zich vaak al jaren hiervoor inzetten.. dat waardeer ik erg en daarvoor wil ik de organisatie en alle vrijwilligers graag bedanken”, aldus de burgemeester. Het thema in Rheden was dit keer Superhelden. En dat vond je overal terug, in de hutten, op het terrein, in de spelletjes en opdrachten. Het Rhevak-terrein werd met uiterste zorg bewaakt door de kinderen zelf. Wie als ouder het toch waagde het terrein te betreden, liep het risico in het water gegooid te worden. Voor de kinderen zelf was dat natuurlijk de plek om bij warm weer lekker af te koelen. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.