Home / Eerbeek / Beach-sporten en gezellige braderie in Eerbeek

Beach-sporten en gezellige braderie in Eerbeek

EERBEEK – Op zondag 18 augustus vindt het evenement Eerbeek Totaal weer plaats. Standhouders voor deze gezellige braderie kunnen zich nog aanmelden. En dat geldt ook voor mensen die mee willen doen aan het Beach Event – voetbal en volleybal – dat gelijktijdig wordt gehouden op het veldje tegenover Spoorzicht. Het motto Eerbeek Bruist zal het papierdorp die dag weer helemaal waar maken.

Van 12.00 tot 17.00 uur staan weer de kramen opgesteld op het Stuyvenburchplein en op de Loenenseweg. Op het Oranje Nassauplein wordt gelijktijdig de traditionele kleedjesmarkt voor kinderen gehouden. Van der Giesen Autoshop is die middag het centrum van autosport in de omgeving. Er zal dan namelijk een keur aan gepimpte showauto’s staan opgesteld om te worden bewonderd door het publiek.

Eerbeek Totaal biedt verder zoals gezegd een grote braderie. Daar verkopen niet alleen de winkeliers en andere standhouders hun waren, maar presenteren ook verenigingen zichzelf. Voor de kinderen staan verschillende attracties opgesteld en live-muziek zorgt verder voor een verhoging van de sfeer. Verenigingen en anderen die nog een kraam willen reserveren, kunnen zich aanmelden bij café Spoorzicht, tel.: 0313-652548.

Daar kunnen ook teams van drie personen zich aanmelden voor deelname aan het Beachtoernooi dat Spoorzicht al sinds jaar en dag organiseert. Zowel voetbal- als volleybalteams komen in actie op het strand dat wordt aangelegd tegenover het café aan de Loenensweg. Deelname kost 30 euro per team. Aansluitend aan de wedstrijden vindt een feestelijke prijsuitreiking plaats tijdens een Summerparty die de hele avond duurt.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.