Home / Doesburg / Drukke nacht hulpdiensten

Drukke nacht hulpdiensten

DOESBURG – Het zal niemand ontgaan zijn dat er in de nacht van zaterdag op zondag een waar noodweer over de regio trok. Alle brandweerkorpsen hadden de handen vol aan uitrukken van omgewaaide bomen en afgebroken takken.

Ook de brandweer van Doesburg rukte uit. Eénmaal om de collega’s van Dieren te assisteren en op de Rivierweg lag een halve boom dwars over de weg. Nadat de takken in handzame stukken waren gezaagd, kon alles aan de kant van de weg gelegd worden, zodat het fietspad en de weg weer vrij waren voor het verkeer. De Rivierweg is een uurtje gestremd geweest door het houdt en de werkzaamheden. De wachtende auto’s bleken het nog wel leuk te vinden om het werk van de brandweer te aanschouwen. Het was inmiddels weer droog en niet koud, dus was het lekker om buiten te staan kijken naar het werk dat deze hulpverleners toch maar weer deden, midden in de nacht. Een hulde aan alle brandweermensen die deze nacht tot in de vroege uurtjes in touw zijn geweest is hier wel op zijn plaats. Zij zorgen er toch maar weer voor dat we allemaal weer veilig over de weg kunnen – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.