Home / Doesburg / Uitverkoop? Only for Men Doesburg doet het anders

Uitverkoop? Only for Men Doesburg doet het anders

DOESBURG – Only for Men heeft met hun Mensperience Store in Doesburg een bijzondere belevingswinkel neergezet. Hiermee geeft de formule uiting aan wat zij onder het ‘nieuwe retailen’ verstaat. Aanvullend op het unieke concept van de Mensperience Store worden ook rondom de winkel veel originele initiatieven ontplooid. Hierdoor kunnen klanten op een verrassende en inspirerende manier winkelen. De Mensperience Store is inmiddels een groot succes en trekt mensen vanuit de wijde omtrek.

Ook wat het fenomeen uitverkoop betreft, houdt Only for Men er in Doesburg een geheel eigen visie op na. Onder het thema Take The Sale Outside, vindt er op het riante buitenterrein een grootste uitverkoop plaats. Hier ontvangen klanten spectaculair voordeel op de vele topmerken die Only for Men in huis heeft. Bovendien zal er een buitenterras worden geopend, zodat iedereen in de buitenlucht van een hapje en een drankje kan genieten. Uiteraard is de Mensperience Store zelf ook geopend waar men terecht kan voor mode, accessoires, verzorging en gadgets. Bovendien is er een kleermaker en een kapper aanwezig.

Take The Sale Outstide duurt van 1 t/m 3 augustus. Parkeren kan gewoon op het eigen terrein van de Mensperience Store.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.