Home / Ellecom / Lastige ex aangehouden in Ellecom

Lastige ex aangehouden in Ellecom

ELLECOM – In de nacht van zondag op maandag werd in Ellecom een 33-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats in diezelfde plaats aangehouden nadat hij zijn ex zou hebben bedreigd. De man had met een stuk hout tegen de voordeur aan gebeukt waarop de vrouw de politie waarschuwde.

Toen de politie ter plaatse kwam, was de man verdwenen. Na enig zoeken werd hij in de woning van de buurman aangetroffen. Deze had samen met de politie naar de man lopen zoeken, maar had zijn voordeur open laten staan. De 33-jarige werd aangehouden. Hij bleek ook wat drugs bij zich te hebben. Maandag ging de politie verder met het onderzoek.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.