Nieuw winkeltje Fee in Doesburg

DOESBURG – Burgemeester Kees Luesink van Doesburg opende vrijdag officieel het nieuwe winkeltje Fee aan de Roggestraat 23 in Doesburg. Eigenaresse Ann Broadhurst: “Als bewoonster van een eeuwenoud historisch pand in deze Hanzestad kwam ik op het idee om een deel van mijn woning te gaan gebruiken als winkelpand.” In Fee vindt winkelend publiek exclusieve producten uit diverse Hanzesteden uit binnen- en buitenland. Zelfs uit steden in het buitenland die handelsverdragen hadden met de oorspronkelijke Hanzesteden. Daarnaast verkoopt Ann woning- en decoratieartikelen, kleding en sieraden; apart, speels en vernieuwend. De burgemeester omarmt dit nieuwe initiatief van harte. “Het is fijn dat in deze tijd een ondernemer zich in wil zetten voor de lokale economie.” – Foto Lotte Bienias.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.