Home / Laag-Soeren / Bridgen bij middagbridgeclub De Harmonie

Bridgen bij middagbridgeclub De Harmonie

LAAG-SOEREN – Middagbridgeclub De Harmonie in Laag-Soeren is 22 jaar geleden opgericht. Iedere dinsdag wordt er vanaf 13.30 uur gebridged in de Harmonie. Er wordt in zes rondes gespeeld in de lijnen A en B. De Harmonie is een gezelligheidsclub, niet direct met het mes op tafel, maar wel met een winnaarsmentaliteit. Het nieuwe seizoen begint 3 september. Eenieder die een keer vrijblijvend mee wil bridgen, is van harte welkom. Aanmelden kan bij voorzitter Bets Goldebeld via tel. 0313 – 619456 of bij het secretariaat, mevrouw Betsie Dam, via tel. 0313 – 415207.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.