Home / Bronkhorst / Ponyleden IJsselruiters ruim vertegenwoordigd op regionale kampioenschappen

Ponyleden IJsselruiters ruim vertegenwoordigd op regionale kampioenschappen

BRUMMEN – Op zaterdag 3 augustus gaan de regionale kampioenschappen van Gelderland/Flevoland van start in Ruurlo. Op deze dag zullen de beste ruiters en amazones van Gelderland en Flevoland tegen elkaar strijden in de disciplines springen en de dressuur om een plek te bemachtigen voor de nationale kampioenschappen die op 31 augustus in Ermelo worden gehouden.

Voorafgaand aan de regionale kampioenschappen hebben 10 ponyleden, tijdens selectiewedstrijden, zich weten te klasseren voor deze kampioenschappen waarvan 2, middels vrije inschrijving, op het hoogste nivo zullen springen en dressuur rijden. De ponyclubleden van de IJsselruiters zullen starten in de klasse B, L en Z voor zowel dressuur als springen en drie van hen zullen zowel springen als dressuur rijden met dezelfde pony of met een andere pony.
In clubverband of middels privé lessen is er hard getraind de afgelopen maanden om goed voor de dag te komen op de selectiewedstrijden. De lessen van de instructeur Edwin Breukink en instructrice Dienke Bakhuis hebben dan ook hun vruchten afgeworpen. De afgelopen jaren is de ponyclub flink gegroeid en door de goede prestaties kunnen Joyce, Celine, Sophie, Daphne, Nicole, Lotte, Rosalie, Ilse, Vera en Jonah dit jaar voor het eerst, of weer, deelnemen aan de regionale kampioenschappen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.