Verkoelende Waterdag

BRUMMEN – Midden in wat tot nu de heetste week van het jaar was, bood de Waterdag woensdagmiddag verkoeling. Honderden kinderen kwamen met hun ouders naar het marktplein in Brummen voor een middagje waterpret, georganiseerd door MAD4Events en de OVB.

In lange rijen stonden de kinderen op hun beurt te wachten bij de tobbedansbaan en buikschuifbaan. De brandweer zorgde voor water en het nodige sop maakte beide banen lekker glibberig, waardoor het glijden nog sneller ging.
Televisiefiguur SpongeBob kwam langs en mocht met vele kinderen, maar ook ouders, op de foto. Er was een SpongeBob-minidisco en restaurant ’t Kromhout had de naam voor één dag veranderd in De Krokante Krab en verkocht echte SpongeBob krabburgers.
De kleine markt trok minder belangstellenden. De kinderen deden nog wel enthousiast mee met het eendjes vissen, maar de kraampjes werden slechts vluchtig bezocht. De meeste bezoekers zochten liever verkoeling bij de waterbanen of met een drankje op het terras. Wel populair was een ritje in de brandweerauto. Kinderen èn volwassenen mochten een keer meerijden door een het dorp en zo ervaren hoe het is om brandweerman te zijn,

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.