Home / Velp / Vitesse in Velp

Vitesse in Velp

VELP – Net als ieder jaar verzorgen de Velpse winkeliers samen de Velleper Donderdagen. Tijdens de tweede braderie in de reeks stond het evenement in het teken van de Arnhmse voetbalclub Vitesse. Er waren leden van de technische staf aanwezig, mascotte Vito, een merchandisekraam, een soort mechanische stier in voetbalvorm en de club-adelaar aanwezig. De belangstelling voor de Vitesse-dag in Velp was ondanks de hitte zeer behoorlijk.

Iedere week – dus ook de komende twee donderdagen – is er een grote, zomerse markt in hartje Velp. Er staan wekelijks ruim 250 kraampjes opgesteld waar diverse producten worden aangeboden, zoals sieraden, kleding, tassen, maar ook heerlijke zomerse versnaperingen. Voor kinderen zijn er leuke attracties, zoals een springkussen en een kinderplein met diverse spelen. Op alle donderdagen is er aan het begin van de Hoofdstraat, komende vanuit Arnhem, weer een gezellige rommelmarkt.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.