Tankstation Koers Klarenbeek overgenomen door DCO Jan de Kroon

KLARENBEEK – Tonnie en José Koers hebben 32 jaar als ondernemersechtpaar het familiebedrijf Total Service Station Koers in Klarenbeek gerund. Het bedrijf is sinds 1930 actief in Klarenbeek. Het echtpaar heeft de keuze gemaakt om met pensioen te gaan en tijd te maken voor hun kinderen en kleinkinderen. “We hebben allereerst binnen ons gezin gekeken of er een beschikbare opvolger aanwezig was. Toen dit niet zo bleek te zijn, hebben we gezocht naar een partij welke over de mogelijkheden beschikte ons bedrijf over te nemen en als bemand tankstation voort te zetten”, aldus het echtpaar. In het familiebedrijf DCO hebben zij een geschikte overnamekandidaat gevonden. Vanaf 1 september zal dit bedrijf het tankstation bemand voortzetten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.