Home / Dieren / Achter de Voordeur in Dieren

Achter de Voordeur in Dieren

DIEREN – In het NCRV-programma Achter de Voordeur nemen buren een kijkje in elkaars huis. Zo kijken ze ook even in het leven van hun buurtgenoot en krijgen ze meer begrip voor elkaar. In de uitzending van komende zaterdag kijken buren in het huis van Veronica van der Velde uit Dieren.

Veronica is negen als er bij haar thuis brand uitbreekt. Ze wordt op het nippertje door haar vader gered, maar haar moeder en twee zusjes komen om het leven. Veronica en haar vader zijn zwaar gewond en moeten maanden herstellen in het brandwondenziekenhuis in Rotterdam. Ze gaan samen verder, maar zijn voor het leven getekend. Toch zorgen de littekens in Veronica’s jeugd niet voor problemen, ze is nooit onzeker geweest over haar uiterlijk. Maar tijdens een stage voor haar opleiding wordt ze met haar neus op de feiten gedrukt: door haar uiterlijk krijgt ze niet het werk dat ze ambieert; in sociaal opzicht wordt ze geaccepteerd, maar als visitekaartje van het bedrijf is ze kennelijk niet goed genoeg. Teleurgesteld stopt ze met haar opleiding en dat staat een carrière in de weg. Inmiddels is Veronica getrouwd en heeft ze twee kinderen. Ze heeft altijd graag een gezin gewild, maar ze realiseert zich heel goed dat het haar ook kwetsbaar maakt, je kan je gezin zomaar verliezen door een ongeluk .
Achter de Voordeur is zaterdag 27 juli te zien bij de NCRV op Nederland 2. De uitzending begint om 19.35 uur.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.