Home / Giesbeek / Bezoekers RGV houden van schone stranden

Bezoekers RGV houden van schone stranden

GIESBEEK – De RGV Recreatiegebieden trekken met dit warme weer veel bezoekers, waaronder ook Recreatieplas Rhederlaag in Giesbeek. Sommige bezoekers vinden het na een dagje strand jammer genoeg te veel werk om hun eigen rommel weg te gooien, terwijl het een kleine moeite is. De buitendienstmedewerkers wijzen bezoekers op hun gedrag, maar op een drukke dag is een onmogelijke opgave alle stranden tegelijkertijd in de gaten te houden.
Veel bezoekers weten niet dat zij voor het achterlaten van het zwerfafval een boete van 90 euro riskeren. RGV adviseert dus om het afval op te ruimen. Op de RGV recreatiegebieden staan binnen handbereik voldoende vuilnisbakken die ook nog eens zo zijn ontworpen dat ze afval ondergronds opslaan. Door de ondergrondse opslag blijven stank en ongedierte weg en is er altijd genoeg ruimte voor al het afval.

 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.