Home / Klarenbeek / Tropisch carnaval

Tropisch carnaval

KLARENBEEK – Carnavalsvereniging De Neutenkrakers uit Klarenbeek heeft zaterdag een succesvolle eerste zomercarnaval gehouden. Met bijna 400 bezoekers waren De Neutenkrakers erg tevreden. De weergoden werkten volop mee met stralend zomerweer.

Het buitenterrein bij De nieuwe Zweep was omgetoverd in een zandstrand met paviljoens, waar onder andere cocktails werden gemaakt. Het grote podium was bezet door Magnus uit Oldenzaal. Deze vaste DJ van De Neutenkrakers weet telkens weer een feest te maken. Midden op het terrein was een zwembad geplaatst, waar natuurlijk met deze zomerzon gebruik van werd gemaakt. Vele strandballen, palmbomen en versieringen verhoogde de sfeer.
Aan het verzoek om in de zomerse carnavals sfeer te komen werd goed gehoor gegeven. De een uitgebreid verkleed, de ander met slippers en zonnebril. Iedereen was helemaal in de stemming, mede door het mooie zomerweer. De Neutenkrakers zien deze eerste keer zomercarnaval als geslaagd en gaan dit volgend jaar verder uitbreiden – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.