Kees Plat vermaakt muziekliefhebbers bij Concordia

BRUMMEN – Volendammer Kees Plat was zondag te gast bij Concordia. Zanger/gitarist Plat, normaliter deel uitmakend van de Tribute to The Catsband, verzorgde een optreden op het parkeerterrein naast het horecapand.

Aan de zuidzijde op het terrein was een klein podium gebouwd, aan de bovenzijde afgeschermd met een tentdoek. Dat was ook nodig, want de sterke zonnestralen zorgden zowel bij de zanger als publiek voor een ‘warm’ gevoel. Organisator Harry Timmer had op de parkeerplek gezellige zitjes gemaakt, wat hangtafels geplaatst en ook de houten kermistafels en -banken waren van de zolder gehaald. Daarnaast was er een bier- en een snackwagen, dus aan alle voorwaarden was voldaan om er een feestelijk gebeuren van te maken.

Ondanks de warmte was er een redelijk aantal muziekliefhebbers op het optreden afgekomen. Het festijn duurde van 17.00 tot 21.00 uur en Kees Plat wist de aanwezigen op ‘Volendamse’ wijze te vermaken. Tussen de optredens door zorgde DJ Martien Wilbrink voor muzikaal onthaal van een ander genre. Dat ging er dan meestal iets steviger aan toe. Plat bracht een scala aan nummers ten gehore die ook op het repertoire staan van The Tribute to The Catsband. Harry Timmer sloeg het schouwspel op afstand gade: ”Ondanks het warme weer valt het aantal bezoekers niet tegen. Een gezellige muzikale invulling voor een zondagmiddag in de vakantie. Als ik het zo bekijk is er sprake van een geslaagd muziekfeest. Voor mijn gevoel is dit zeker voor herhaling vatbaar.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.