Home / Regio / Warme eerste etappe

Warme eerste etappe

REGIO – De eerste etappe van de 63ste editie van Ome Joop’s Tour )kinderwielerwedstrijd) begon maandag met temperaturen boven de 30 graden. Nadat de 144 kinderen in Arnhem waren uitgezwaaid, maakten zij hun eerste stop bij de Koninklijke Gazelle in Dieren. Daar zocht iedereen verkoeling, de begeleiders waarschuwden dat het niet goed was om lang in de zon te staan. Dus even snel drinken pakken en weer terug naar de grote overkapping op het terrein. In de middag bereikten de kinderen het gemeentehuis in De Steeg waar ze verkoeling kregen van een grote waterspuit.

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.