Home / Loenen / Circus in Loenen

Circus in Loenen

LOENEN – Voor drie dagen was Circus Amara in Loenen neergestreken. Er was als locatie gekozen voor het jaarlijkse kermisterrein aan de Groenendaalseweg. Helaas zat het weer het circus niet mee. Door de zomerhitte was de belangstelling gering. De voorstellingen met gingen echter wel door. De wél aanwezige kinderen genoten ondanks de warmte in de tent toch van de voorstelling met acrobatiek en spektakel – foto: Martien Kobussen
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.