Home / Regio / Duivenvluchten

Duivenvluchten

REGIO – Afgelopen weekend werden de duiven uit onze regio op twee plekken gelost; in Lissines en in Bourges. De resultaten van dit alles zijn:

Lessines: PV de Luchtbode: 1. P. War; 2. F. Hermans; 3. M. ten Dolle; 4. Th. Gerhardus; 5. Comb. War-Besselink; PV Rheden: 1 en 3: B. Matser; 2. C. van Huenen; 4. G. Curré.; Gevleugelde Vrienden: 1. G. Corbeek; 2. F. Brouwer; 3. V. Brinkhorst; 4 en 5: A. Welgraven. PV Velp-Zuid: 1 en 2: H. Jordens; 3, 4 en 5: B. Danen; PV Ons Vermaak: 1, 2, 3 en 4: J. Onstenk; 5. A. van Ark.

Bourges: PV de Luchtbode: 1 en 2: J. van Ree; 3 en 5: Comb. War-Besselink; 4. Gebr. Romb. PV Rheden: 1. G. Curré. Gevleugelde Vrienden: 1, 2 en 4: Comb Uylen-Van Pelt; 3. H. Tap. PV Velp-Zuid: 1. A. Hogeweg; 2. B. Danen; 3 en 4: Comb. Meijer; 5. E. Jansen; PV Ons Vermaak: 1. S. Brinkhorst; 2 en 3: J. Onstenk; 4 en 5: N. van Ark.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.