De Oase blijft open

DIEREN – De gemeente Rheden heeft besloten om de exploitatie en het beheer van MFC De Oase in Dieren voort te zetten tot uiterlijk 1 juli 2014. Om de volledige zeggenschap over dit centrum te krijgen, heeft de gemeente de rol van hypotheekhouder overgenomen. Hiermee blijft de Oase in ieder geval tot 1 juli 2014 in zijn huidige vorm bestaan. Huidige gebruikers, maar ook gebruikers die al vertrokken zijn of voornemens hebben dat te doen, blijven van harte welkom. Getracht wordt om iedere huurder weer zijn oude vertrouwde plekje in de Oase te geven. De huurtarieven blijven gelijk. In de tussentijd gaat de werkgroep verder met haar werk om uiteindelijk tot de oprichting van een zelfstandige en private stichting te komen die de exploitatie en beheer van de Oase overneemt van de gemeente.

Tel beheer, 06 – 10973355
Tel de Oase, 0313 – 415357

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.