Wandelen in Hall

HALL – Al weer een flink aantal jaren kunnen er in Hall twee uitgezette wandelroutes gelopen worden. Het startpunt is het informatiebord bij de kerk. Om het voor de gebruikers nog prettiger te maken, heeft de padenwerkgroep de routes en route-aanwijzingen hier en daar aangepast. In samenspraak met Natuurmonumenten is gekozen voor het gebruik van onbehandelde vierkante palen van eikenhout. Op deze palen kunnen de routeaanwijzingen van verschillende organisaties worden bevestigd als deze hetzelfde traject volgen. Dit komt het milieu in het natuurgebied ten goede en levert een besparing van de onderhoudskosten op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.