Home / Hall / Wandelen in Hall

Wandelen in Hall

HALL – Al weer een flink aantal jaren kunnen er in Hall twee uitgezette wandelroutes gelopen worden. Het startpunt is het informatiebord bij de kerk. Om het voor de gebruikers nog prettiger te maken, heeft de padenwerkgroep de routes en route-aanwijzingen hier en daar aangepast. In samenspraak met Natuurmonumenten is gekozen voor het gebruik van onbehandelde vierkante palen van eikenhout. Op deze palen kunnen de routeaanwijzingen van verschillende organisaties worden bevestigd als deze hetzelfde traject volgen. Dit komt het milieu in het natuurgebied ten goede en levert een besparing van de onderhoudskosten op.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.