Home / Beekbergen / Zinderende paardenshows

Zinderende paardenshows

BEEKBERGEN – Van 18 tot en met 21 juli vond de 28ste editie plaats van de internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn. Op de slotdag vormden de
Pavo/Anemone Masterclass supported by ’t Peerdewinkeltje en de show van De Nieuwe Heuvel twee van de hoogtepunten van het Paardenspektakel.

De Masterclass maakte dit jaar een uitermate succesvolle tour langs internationale evenementen. De paarden vertegenwoordigden het Nederlandse tuigpaard op een fantastische manier.
Naast de Masterclass Tuigpaarden verzorgde Hengstenhouderij De Nieuwe Heuvel uit Lunteren eveneens een prachtige show in Beekbergen op zondag 21 juli. Tijdens deze show werd een aantal goedgekeurde Friese-en KWPN-dekhengsten op flitsende wijze aan het publiek getoond. Vier hengsten werden onder het zadel gepresenteerd voor een prachtige kür op muziek. Daarnaast werd een tweespan Friese dekhengsten voor de sjees voorgesteld en kwam er een tuigpaardhengst in de baan voor het rijtuig. Lid van het organisatiecomité, gastvrouw en deelnemer Mieke van Tergouw is blij dat de Masterclass Tuigpaarden en de Show van De Nieuwe Heuvel opnieuw deel uitmaakten van het programma in Beekbergen. Naast de mensporten, was er een aantrekkelijke fair ingericht waar diverse exposanten een breed scala aan producten boden op het gebied van paardensport, buitenleven en lifestyle. – Foto Lotte Bienias.

 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.