Home / Regio / Ria Rens en Thea gaan voor de 100ste 4-Daagse

Ria Rens en Thea gaan voor de 100ste 4-Daagse

REGIO – De broer en zussen Rens(uit Zevenaar),Thea(uit Dieren) en Ria(uit Rheden) hebben de 97ste 4-Daagse van Nijmegen weer volbracht. De pijntjes en vermoeidheid waren dit jaar erger dan de voorgaande jaren. Maar met alle voorbereidende kilometers die ze een halfjaar eerder
begonnen zijn, hebben ze het met doorzettingsvermogen, goede moed en een lach en een traan gered. De 100ste 4-Daagse willen ze graag zien te halen, dus horen ze ook het komende jaar weer bij de ruim 40.000 lopers.- Foto Martin de Jongh.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.