Home / Leuvenheim / Talentenjacht De Rietgors groot succes

Talentenjacht De Rietgors groot succes

LEUVENHEIM – De laatste schooldag van De Rietgors in Leuvenheim was op vrijdag 19 juli aangebroken en dat betekent feest op basisschool De Rietgors. Ook dit jaar was er, net als het vorige jaar, een grote show waarin iedereen zijn talenten kon laten zien op het podium. Alle kinderen hadden ijverig geoefend en dat was ook wel te merken. Wat een succesnummers. Er waren sportacts, cabaretnummers, pantomime-, dans- en zangoptredens uit alle groepen. Van elk optreden was het genieten geblazen, maar er moesten toch een drietal officiële winnaars worden gekozen. Dat werden groep zeven en acht, die met zijn allen een Mini-musical opvoerden, groep een en twee die samen een Afrikaanse lied ten gehore brachten en Imar Sibbing en Silvan Smit die een hooghoudact – op muziek – uitvoerden met tennisballen. Uiteindelijk reikte de jury aan iedere deelnemer een mooie medaille en een cadeautje uit. Dankzij een aantal ouders, die vanaf acht uur ‘s morgens pannenkoeken hadden staan bakken, was er ook voor iedereen na afloop een lekkere maaltijd.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.