Home / Bronkhorst / Pleinfeest Oecumenische school

Pleinfeest Oecumenische school

BRUMMEN – Met heerlijk weer, vrolijke kinderen en leerkrachten, was het traditionele pleinfeest van de Oecumenische basisschool in Brummen afgelopen donderdag weer een fantastisch festijn. Om 11.00 uur werd gezamenlijk een lied gezongen en daarna konden de activiteiten een aanvang nemen. De door de kinderen georganiseerde kleedjesmarkt, het gooien met watersponzen, Rad van Fortuin, de knuffelkonijnen en de pony brachten veel stralende gezichtjes. De broodjes hamburger en de door ouders heerlijke zelfgemaakte hartige hapjes, cupcakes en taarten vonden gretig aftrek. Onder het genot van een kop koffie of een frisdrankje werd er weer veel gelachen en gekletst. Het was een heerlijke, gezellige, warme ochtend. Het pleinfeest bracht 1817 euro op en dat werd geschonken aan stichting Edukans. Deze stichting helpt kansarme kinderen zodat zij naar school kunnen om zich te richten op een betere toekomst. De organisatie van het pleinfeest is iedereen die heeft geholpen zeer erkentelijk.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.