Home / Doesburg / Kidsweek / Huttendorp Doesburg staat voor de deur

Kidsweek / Huttendorp Doesburg staat voor de deur

DOESBURG – De laatste voorbereidingen voor de kidsweek / huttendorp in Doesburg zijn in volle gang. De week begint op maandag 29 juli om 13.30 uur. Vanaf dan wordt er vier dagen gebouwd aan het huttendorp aan de Looiersweg / Koppelweg. Naast het huttenbouwen staan er veel spelletjes op het programma, zoals bamboestieken, vlaggenroof en vossenjacht.

Het doel van deze Kidsweek is om kinderen op een creatieve en leerzame manier een geweldig leuke week aan te bieden. Het worden vier dagen met veel plezier, waar zowel kinderen als ouders, buren, opa’s en oma’s een steentje kunnen bijdragen aan veel gezelligheid. Vrijwilligers zetten zich in om deze week onvergetelijk te maken. Blij slecht weer is er een aangepast programma.

Alle kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen meedoen en iedere inwoner van Doesburg een flyer-aanmeldformulier in zijn brievenbus ontvangen. Hierin staan alle gegevens voor de aanmelding. Wie dit formulier gemist heeft, kan deze ophalen bij Jongerencentrum 0313 aan de Linie in Doesburg.
De kosten bedragen 10 euro per kind, inclusief materiaal, lunches en drinken. De kinderen nemen zelf een hamer, zaag en wat spijkers mee. Ook hebben ze een blanco shirt nodig, waar ze hun naam op mogen schilderen. Hiermee leert iedereen elkaar snel kennen. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt gewerkt in leeftijdsgroepen.

De houten pallets voor het timmeren worden geleverd door de Koninklijke Rotra uit Doesburg. Daarnaast heeft een aantal ondernemers materialen toegezegd, die goed gebruikt kunnen worden om een huttendorp te bouwen. Wie nog hamers, zagen, spijkers en dergelijke over heeft en deze wil schenken, kan contact opnemen met Jongerencentrum 0313. Ook vrijwilligers die graag mee willen helpen met het bouwen van het Huttendorp, mogen zich aanmelden.

www.0313doesburg.nl
info@0313doesburg.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.