Home / Doesburg / Wil Verlaan lijsttrekker D66

Wil Verlaan lijsttrekker D66

DOESBURG – Wil Verlaan wordt de nieuwe lijsttrekker van D66 Doesburg voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. D66 legt de keuze uit. “Samen met wethouder Henk Westra heeft Verlaan de afgelopen tijd gewerkt aan meer openheid en gezamenlijkheid in de Doesburgse politiek. Het heeft geleid tot een breed gedragen stadsbestuur, dat hecht aan open communicatie met de Doesburgers. Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 zoeken zij nu al naar samenwerking met anderen in plaats van verschillen te benadrukken. Er staat de komende jaren heel wat te gebeuren op het gebied van werk, zorg en economische ontwikkeling. Het wordt een tijd van bruggenbouwen en gebruik maken van alle kennis die er is, ook bij de burgers zelf. Dat wordt het uitgangspunt voor de D66 campagne: luisteren, gehoord worden en vooral handelen. Wil Verlaan en Henk Westra treden daarin als team op.”
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.