Home / Bronkhorst / Beauty di Mare viert feest

Beauty di Mare viert feest

BRUMMEN – Op 1 augustus viert schoonheidssalon Beauty di Mare, salon voor huidverbetering, definitief ontharen en gewichtsbeheersing, haar eerste verjaardag. “Dit wil ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan”, vertelt eigenaresse Nikki Vanmaris.

Om dit feestje samen met haar klanten te vieren, heeft Nikki een leuke actie bedacht: “In de gehele maand augustus krijgt u 50 procent korting op alle behandelingen en 10 procent korting op alle producten, met uitzondering van IPL-behandelingen.” Deze actie is geldig voor zowel bestaande als nieuwe klanten.
“In een jaar tijd is er een hoop veranderd bij Beauty di Mare”, vertelt Nikki. “Zo heb ik mijn behandelassortiment uit kunnen breiden met IPL-behandelingen voor definitief ontharen, wat ontzettend populair aan het worden is in Brummen en omgeving.”
Ook beschikt Beauty di Mare sinds kort over een Diamond Microdermabrasie-apparaat. Dit apparaat maakt de huid prachtig glad en zacht. Een behandeling met dit apparaat is zeer geschikt voor mensen met fijne lijntjes, (acne)littekens, grove poriën en pigmentvlekken, maar ook om de gehele huidconditie te verbeteren.

ilt gebruik wil maken van deze spetterende actie of meer informatie wenst over behandelingen en/of producten, kan contact opnemen via tel. 06 – 34262076 of info@beautydimare.nl. Beauty di Mare is te vinden aan de Morgenster 12 in Brummen. De salon is geopend is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag van 9:00 uur tot 14:00 uur.

www.beautydimare.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.